Godt nyttår!

Postet av Driv Idrettslag den 15. Feb 2019

Godt nyttår!
 Vi gleder oss til et nytt og spennende år med E-sporten.Denne våren vil det bli litt endringer.
 Vi jobber også med å få lokaler på Bjerkely, og få en fast base der. Bjerkely, gir mulighet til samarbeid med REST (fritidstilbudet i kommunen), som også skal bruke bygget.

 Et prosjekt vi planlegger sammen med REST, er en åpen E-sport kveld, første fredag i hver måned. Denne kvelden vil det være mulig for alle å melde seg på, også de som ikke er med på E-sporten.  REST vil stå for «analoge aktiviteter», samt noe å spise. Mer informasjon om flytting til Bjerkely og Åpen kveld, kommer når det er klart. 

 Foreløpig er vi i samme lokaler som før;  7. trinn på YES.

 Nytt av året er at vi åpner for to nye spill - FIFA og Rocket League. Begge to i hovedsak på PS4. Til dette trenger vi trenere, så hvis du føler deg kallet, eller kjenner noen voksne som er helt rå i disse spillene, ta kontakt med LP på
 E-sport@Driv-il.no

 Det er anskaffet 4 Gaming maskiner i gruppa  😊 og de er klare til bruk førstkommende fredag!

 En stor takk til Askim og Spydeberg Sparebank og MIBA som har bidratt økonomisk. Midler fra treningsavgiften er også brukt til anskaffelse av utstyret.
 Vi ønsker å utvide utstyrsparken, og er stadig på jakt etter "nye muligheter". Har du en mulig sponsor i bakhånd. Ta kontakt med LP.

 Viktige datoer dette halvåret:

 11.01.2019 kl 18 - Første trening.

 15 - 17.02.19 - VinterLAN i Enebakkhallen.
 Her trenger vi hjelp fra alle foresatte i E-sport gruppa. Vi får redusert deltager pris ved å bidra. Det trengs hjelp både i planleggingen, men dugnadsvakt (dag og nattevakter). Dugnadslister kommer, og vi ber ALLE FAMILIER om å stille med minst 1 person denne helgen.  
 Vi som er på plass på fredager klarer ikke alt ;)

 ONSDAG 13.03.19 kl 19 - Mjær u.skole

 Årsmøte Driv IL - Her skal det stemmes over E-sport gruppens fremtid. Skal vi fortsette å ha et tilbud, MÅ dere som foresatte møte opp og stemme slik at gruppen formelt etableres i iddrettslaget. Hold av og møt opp!

 Fremtiden, gir oss flere muligheter. NIF har i det siste vist interesse for E-sport i de store avisene, og vi håper de oppdager oss og følger med vår utvikling (ja vi skal gi de et hint). Ås IL er et av flere idrettslag i omegn som nå ser til Driv IL og vår satsing. 

 Til slutt, så vil jeg si at det har vært en spennende reise så langt. Mange engasjerte ungdommer som viser gode evner, i kommunikasjon med hverandre, og i spillene. Ekstra hyggelig er det når foresatte er med og lærer litt av barna, eller blir for en prat med ledere og andre voksne. Tilstedeværelse responderer ungdommen godt på, og jeg anbefaler flere å bli igjen for en kopp kaffe, før og etter levering……eller ta flere kopper gjennom hele treningen!

 Ser frem til et spennende nytt E-sport år.

Lars Peter Østrem
10.01.2019


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.