Ekstraordinært årsmøte 18. oktober 2012

Postet av Driv Idrettslag den 5. Okt 2012

Møtet holdes på klubbhuset på Drivplassen fra kl. 19.00 og utover.

Saker til behandling

1. Tilsetting av klubbsekretær

Ekstraordinært årsmøte kan bare behandle og ta avgjørelser i de saker som er kunngjort i innkallingen. 

For å ha stemmerett på årsmøter må medlemmet ha fyllt 15 år, ha vært medlem i minst 1 måned og ikke skylde kontingent for mer enn ett år.

Vel møtt!

Dokumenter til årsmøtet:Arbeidsutvalget er fulltallig!

Postet av Driv Idrettslag den 15. Sep 2012

Ekstraordinært årsmøte ble avholdt 13. september med valg av medlemmer til arbeidsutvalget og valgkomite som eneste sak. Etter møtet er arbeidsutvalget fulltallig! Eivind Ungersness ble valgt som leder av laget, Anne-Line O´Donnell til kasserer og Knut Hovel Heiaas ble valgt til fjerde styremedlem med ansvar for blant annet sponsorer og marked.

Det ble også valgt to medlemmer til valgkomiteen; Atle Killerud og Anne Mari Stokseth. Valgkomiteen har i lengre tid stått uten medlemmer, så dette er flott. Kunne du tenke deg å være med å finne kandidater til viktige verv i hovedlaget: Ta kontakt med valgkomiteen eller noen hovedstyret. Vi trenger en kvinne og en mann til, til denne viktige komiteen.
Ekstraordinært årsmøte 13. september

Postet av Driv Idrettslag den 3. Sep 2012

Møtet holdes på Klubbhuset på Plassen fra klokken 19 og utover. 

Saksliste

1. Valg

Ekstraordinært årsmøte kan bare behandle og ta avgjørelser i de saker som er kunngjort i innkallingen. 

For å ha stemmerett på årsmøter må medlemmet ha fylt 15 år, ha vært medlem i minst 1 måned og ikke skylde kontingent for mer enn ett år.


Vel møtt!Driv IL rydder opp i sitt medlemsregister

Postet av Driv Idrettslag den 20. Mai 2012

Alle som vil drive aktivitet i Driv IL må være medlem av hovedlaget. Det vil si at det må betales medlemskontingent både til hovedlaget og til den aktuelle gruppa.

I forbindelse med ryddingen i hovedlagets medlemsregister kan det dessverre forekomme at noen som er registrert som familiemedlem blir flyttet over på vanlig medlemskap.

De som blir berørt av dette bes ta kontakt med Driv IL via medlem@il-driv.no for rettelse av denne feilen. Driv IL beklager det ekstraarbeid dette måtte påføre det enkelte medlem.
Jubileumsritt og barneritt 13. mai

Postet av Driv Idrettslag den 11. Mai 2012

I anledning Driv IL sitt 75-års jubileum arrangerer sykkelgruppa både jubileumsritt og barneritt søndag 13. mai henholdsvis klokka 11.00 og 14.00 på Mjær stadion. Gratis deltakelse på barnerittet!

Jubileumsrittet er et landeveisritt for voksne. Barnerittet arrangeres i området rundt Mjær stadion rett etter landeveisrittet.

Starttider

11.00 Landeveisritt for voksne

14.00 Barneritt alder 6 – 13 år

Landeveisrittet for voksne er også klubbmesterskap

Påmelding fra kl. 10.00

Deltageravgift for barn: GRATIS!

Alle som deltar i barnerittet blir premiert

For mer informasjon besøk sykkelgruppa på nett 
Driv IL trenger ny leder, kasserer og ett styremedlem

Postet av Driv Idrettslag den 18. Apr 2012

Etter årsmøtet 29. mars 2012 står laget dessverre uten leder. Atle Stenvik stilte ikke til gjenvalg som leder, og laget lyktes ikke å finne ny leder til årsmøtet.  Det er derfor satt opp et ekstraordinært årsmøte tirsdag 24. mai 2012. Atle vil fungere som leder frem til dette møtet, slik at de nødvendigste oppgavene blir ivaretatt.

Laget mangler også kasserer og fjerde styremedlem. Fjerde styremedlem har ansvar for sponsorer og markesføring av laget.

Er du interessert i et spennende og viktig verv, så nøl ikke med å ta kontakt med noen i arbeidsutvalget eller hovedstyret. Du kan også melde din interesse på post@il-driv.noDriv IL er 75 år i 2012

Postet av Driv Idrettslag den 18. Apr 2012

I år feirer Driv IL 75 år, og vi markerer dette med stor feiring på Mjær stadion den 16. juni 2012.

Ved åpningen av det nye anlegget på Mjær i fjor, deltok mer en 2000 personer og var med på å skape en fantastisk og minnerik dag for store og små.
 
Vi håper å kunne gjenskape denne magien også på vår 75-års feiring, og inviterer store og små til aktivitetsdag på det flotte nye anlegget vårt på Mjær.
Det vil være en rekke aktiviteter i regi av de respektive lagene i klubben, samt salg av mat, kaker, brus og loddsalg. Aktivitetsdagen avsluttes på ettermiddagen, og det inviterers deretter til fest på plassen forran skolen (18-års aldersgrense), med live musikk og DJ.

Ta med deg familie, venner og kjente og ta turen til Mjær stadion 16. og 17. juni, og vær med på å å skape nok en minnerik dag i Driv IL sin historie!

Søndag 17. juni arrangerer friidrettsgruppa jubileumsterrengløp, som et ledd i markeringen av at Driv IL har blitt respektable 75 år. Løpet starter på Mjær stadion og går i en løype på cirka 8 kilomenter ut i terrenget før det er målgang på Mjær stadion. Mer informasjon finner du friidrettsgruppa sin nettside.

Sett av dagene og følg på nettsida vår og i Enebakk avis. Du finner oss også på Facebook Driv IL 75 års jubileum. 
 
Vi gleder oss til å se deg der, - begge dagene!Ekstraordinært årsmøte 24. mai

Postet av Driv Idrettslag den 18. Apr 2012

Møtet holdes på Klubbhuset på Plassen fra klokken 19 og utover. 

Sakspapirer ekstraorinært årsmøte 24. mai 2012

Saksliste
  1. Valg til hovedstyrets arbeidsutvalg
  2. Honorering av verv

Ekstraordinært årsmøte kan bare behandle og ta avgjørelser i de saker som er kunngjort i innkallingen. 

For å ha stemmerett på årsmøteter må medlemmet ha fylt 15 år, ha vært medlem i minst én -1- måned og ikke skylde kontingent for mer enn ett år. Årsmøte for Driv idrettslag 29. mars 2012

Postet av Driv Idrettslag den 22. Mar 2012

Hovedlagets årsmøte holdes på Mjær ungdomsskole torsdag 29. mars. Årsmøtet starter klokken 19. Det blir servert kaffe, mineralvann og kake.

 

Sakspapirene til til møtet er lenket opp nedenfor. De blir også trykket opp og delt ut på årsmøtet. Trenger du en trykt versjon før møtet kan du ta kontakt med hovedlagets sekretær Målfrid Hoaas på e-post m-hoaas@online.no.

Årsmøtedokumenter 

Vel møtt!
Friidrett får sin egen side

Postet av Driv Idrettslag den 12. Jan 2012

Nå har friidrett også fått i gang hjemmesiden sin. Sjekk ut friidrett i menyen til venstre.
Det ligger alt en del info på siden deres.

Astrid Celius.