Driv IL er 75 år i 2012

Postet av Driv Idrettslag den 18. Apr 2012

I år feirer Driv IL 75 år, og vi markerer dette med stor feiring på Mjær stadion den 16. juni 2012.

Ved åpningen av det nye anlegget på Mjær i fjor, deltok mer en 2000 personer og var med på å skape en fantastisk og minnerik dag for store og små.
 
Vi håper å kunne gjenskape denne magien også på vår 75-års feiring, og inviterer store og små til aktivitetsdag på det flotte nye anlegget vårt på Mjær.
Det vil være en rekke aktiviteter i regi av de respektive lagene i klubben, samt salg av mat, kaker, brus og loddsalg. Aktivitetsdagen avsluttes på ettermiddagen, og det inviterers deretter til fest på plassen forran skolen (18-års aldersgrense), med live musikk og DJ.

Ta med deg familie, venner og kjente og ta turen til Mjær stadion 16. og 17. juni, og vær med på å å skape nok en minnerik dag i Driv IL sin historie!

Søndag 17. juni arrangerer friidrettsgruppa jubileumsterrengløp, som et ledd i markeringen av at Driv IL har blitt respektable 75 år. Løpet starter på Mjær stadion og går i en løype på cirka 8 kilomenter ut i terrenget før det er målgang på Mjær stadion. Mer informasjon finner du friidrettsgruppa sin nettside.

Sett av dagene og følg på nettsida vår og i Enebakk avis. Du finner oss også på Facebook Driv IL 75 års jubileum. 
 
Vi gleder oss til å se deg der, - begge dagene!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.