Driv søker personer til verv i hovedstyret

Postet av Driv Idrettslag den 16. Nov 2023


Etter lang og tro tjeneste har to medlemmer av hovedstyret valgt å gi pinnen videre til nye krefter fra neste årsmøte. Driv IL takker dem for alt de har bidratt med gjennom årene. 

Driv IL søker derfor etter to personer som kan tenke seg å bidra til driften av idrettslaget vi er så stolte av. 

Sponsoransvarlig.
Arbeidsoppgavene består i å sørge for at våre forpliktelser og avtaler med sponsorer og samarbeidspartnere overholdes, samt søke utvidet samarbeid med disse og nye.
Vi søker derfor en sosial person med et kreativt sinn som kan videreutvikle våre relasjoner med lokalmiljøet. 

Økonomiansvarlig 
Driv IL søker ny økonomiansvarlig for hovedstyret. Vi søker derfor etter en ryddig og nøyaktig person med noe erfaring innen regnskap og regnskapsførsel. Driv IL har et digitalisert regnskapssystem (Tripletex) som er svært enkelt i bruk. Vårt digitaliserte regnskapssystem gjør at vi har svært god oversikt over vår totale økonomi.
Hovedoppgaven består i å føre inngående og utgående bilag samt å holde resten av hovedstyret orientert om idrettslagets økonomiske tilstand. Det må påregnes noen timer jobb pr uke, men fordelen med systemet er at det kan utføres hvor som helst. 

Begge vervene inngår i Driv ILs hovedstyre og vil dermed også få muligheten til å påvirke idrettslaget som helhet. Dersom du syns dette virker spennende, eller ønsker mer info rundt vervene er du velkommen til å kontakte oss.

Leder Driv IL, Håvard Myrseth, leder@driv-il.no tlf. 928 99 494
Klubbsekretær, Astrid Celius, post@driv-il.no tlf. 900 68 834
Leder valgkomiteen, Jan-Erik Christiansen, ja.erik.christiansen@gmail.com, 952 00 152


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.