Fotografering av Håndball 12. nov, 13. nov og 15. nov 2018

Postet av Driv Idrettslag den 4. Nov 2018


Det er tid for fotografering av lagene igjen: 
mandag 12. november, tirsdag 13.november og torsdag 15. november. 
Samme sted som sist, kantina på Mjær Ungdomsskole

Dere stiller i kamputstyr, hjemmedrakter. Trenere og oppmenn skal også være med på bildene.
Vær klare til fotografering på tiden som er satt opp. Vent ute i gangen til dere blir hentet.

Det er Foto-Expressen i samarbeid med ØB som skal dokumentere idretter i avisens dekningsområde.
Det blir samme fotograf som fotball hadde, Marco.

  • Det vil bli publisert lagbilder med for og etternavn.  
  • Det blir også tatt enkeltbilder av spillerne som ønsker enkeltbilder. Disse bildene vil ikke bli publisert i avisen, men som kan bli publisert på hjemmesiden vår.
  • Alle spillerne vil få utdelt lapper (fra oppmann/trener) som må fylles ut hjemme, og tas med til fotograferingen.  På den lappen kan foresatt velge om de vil ha bildene hjem til gjennomsyn, med mulighet til å kjøpe bildene. Det er ingen kjøpetvang, kun et tilbud
  • Hvis barnet har glemt lappen med underskrift fra foresatte, så må det fylles ut en annen type lapp på fotograferingsdagen. Det blir likevel tatt bilder av barnet, men dere får et brev hjem hvor dere må godkjenne før dere får bildene hjem til gjennomsyn og mulighet til å kjøpe bildene. Lappene har unike strekkoder, og det blir tatt bilde av barnet med lappen for å identifisere barnet  
  • Det må leveres inn en slik lapp hvis barnet skal være med på lagbildet, selv om dere ikke ønsker at det blir tatt enkeltbilder.

Jeg har lappene på kontoret og hjemme, så dere oppmenn/trenere må ta kontakt med meg slik at dere får hentet lapper til utdeling til spillerne. Dere kan gjerne hente for hverandre, eller sende noen som henter for alle lagene.  

Astrid Celius


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.